طرز تهیه موس توت فرنگی 23 دسامبر 2019
موس را به روش های مختلفی درست می کنند که در روش فرانسوی از تخم مرغ استفاده می کنند.
مواد لازم برای موس توت فرنگی :
توت فرنگی پوره شده | ۱ لیوان |
شیر | نصف لیوان |
خامه | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری |
ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری سرصاف |
آب سرد | ۱/۴ لیوان |
طرز تهیه موس توت فرنگی :
ابتدا روی آب سرد، ژلاتین را بپاشید و بگذارید حالت اسفنجی بگیرد و سپس آن را روی بخار آب بنماری کنید.
یک لیوان پوره توت فرنگی را داخل میکسر بریزید و خامه و شیر و شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
در آخر ژلاتین بن ماری شده را به مواد داخل میکسر اضافه کنید.
خوب که مخلوط شدند داخل قالب بریزید و به مدت سه ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعد از اینکه از یخچال خارج کردید دور آن را با چاقو آزاد کنید و حدود پنج دقیقه در محیط آشپزخانه قرار بدهید و سپس داخل ظرف سرو برگردانید.
یادتان باشد حالت موس به سفتی ژله نیست و کمی شل تر است.
درست کردن موس توت فرنگی
مواد لازم برای موس توت فرنگی :
پوره توت فرنگی | ۱ پیمانه |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق مرباخوری |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد درشت |
آب یا گلاب | ۵-۶ قاشق غذاخوری (برای حل کردن ژلاتین) |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شکر ریز | ۱/۲ پیمانه |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
بستنی یا شکلات شیری | ۱۰۰ گرم |
می توانید به جای پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری ژله توت فرنگی استفاده کنید.
طرزتهیه موس توت فرنگی فرانسوی :
ابتدا پودر ژلاتین را روی گلاب یا آب بپاشید و بعد از پفکی شدن آنرا بنماری کنید. زرده های تخم مرغ را همراه شکر روی حرارت بخارکتری مدام هم بزنید تا رنگ آن شیری شود.
حالا خامه+عسل+شکلات شیری رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه مدام هم بزنید.
توت فرنگی ها را میکس کنید و از صافی عبور دهید.
با این کار دسر شفاف تری خواهید داشت. (اگر دوست دارید تکه های توت فرنگی زیردندانتان احساس شود چند تا از توت فرنگی ها را داخل آن خرد کنید).
اگر از شکلات استفاده می کنید هم می توانید همراه خامه و زرده ها روی بخارکتری بنماری کنید هم می توانید رنده کنید و به پوره توت فرنگی اضافه کنید. ولی اگر از بستنی استفاده می کنید همین که به دمای محیط برسد کافی است.
در مرحله آخر مواد خامه را با ژلاتین مخلوط کنید توجه داشته باشید که هر دو باید هم دما باشند. بعد از خنک شدن موادموس، توت فرنگی ها را اضافه کنید و مواد دسر را داخل قالب بریزید و حدود ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را کامل بگیرد.
نکته: این موس را هم با زرده تخم مرغ می شود درست کرد هم با ژلاتین یعنی هر دو داخل دسر یک کارایی را دارند اگر نمی خواهید از تخم مرغ داخل دسرتان استفاده کنید میزان ژلاتین را باید بیشتر در نظر بگیرید.
نکته: استفاده از زرده تخم مرغ طعم بهتر و لطیف تری به موس می دهد اما استفاده از ژلاتین هم ماندگاری موس را بیشتر می کند.
به نکات زیر توجه کنید